Udruženje obrtnika Rijeka poziva sve svoje članove koji to još nisu učinili da ispune prijavnicu i postanu članovi Projekta zajedničke nabave ta tako ostvare značajne uštede.
Isto tako, pozivamo sve članove Projekta koji još uvijek nisu preuzeli svoje članske iskaznice da to učine u što skorije vrijeme. Iskaznice mogu preuzeti  u Udruženju obrtnika Rijeka, Vukovarska 21, svakim radnim danom od 07,00-15,00 sati.
Informacije o Projektu, prijavnicu, kao i popis partnera te popuste i pogodnosti koje nude za članove Udruženja možete pronaći na ovom linku.

Udruženje obrtnika Rijeka, Ceh frizera, kozmetičara i pedikera, za svoje članove organizira nastavak specijaliziranog poslovnog seminara za frizere, kozmetičare i pedikere ''Akademija poduzetničkih vještina''.
Cilj edukacije je polaznike osposobiti za jednostavnije, lakše, modernije, ali i učinkovitije i profitabilnije poslovanje, a provest će ju predavači 4look Academy.

V „Interslast“ internacionalni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva održat će se 13. i 14. listopada 2015. u hotelu “TERME“ Tuheljske toplice.
Kongres se održava pod pokroviteljstvom Krapinsko - zagorske županije, Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije (poseban doprinos u organizaciji sufinanciranja dolaska inozemnih novinara daje Hrvatska turistička zajednica), Hrvatskog kuharskog saveza, Saveza hrvatskih slastičara.

Udruženje obrtnika Rijeka u periodu od 02.-04. listopada 2015. godine organizira trodnevni izlet u Bratislavu uz posjet sajmu BIOSTYLE te bogat popratni sadržaj.

Cijena cjelokupnog aranžmana iznosi 880,00 kn, a uključuje dva noćenja s osnove polupansiona u Hotelu Saffron**** u neposrednoj blizini centra Bratislave, štrukle i piće dobrodošlice u Krapinskim toplicama, ručak u kleti Kozjak, turističkog vodiča tijekom putovanja, te licenciranog vodiča pri razgledavanju.

OPATIJA - Pod motom „Obrtnici svome gradu“ – a povodom Dana Grada Opatije, u subotu 25. srpnja, obrtnici Udruženja obrtnika Opatija na prostoru ispred gradske tržnice pripremali su rižoto s plodovima mora u velikoj padeli za 500 porcija, koji se uz čašu vina besplatno dijelio građanima.
Više na hok.hr