U Crikvenici je 25. i 26. rujna u hotelu Ad Turess održano 60. prvenstvo obrtničkih kuglačkih klubova Republike Hrvatske, na kojem su nastupile i ženska i muška ekipa Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.  

U natjecanju održanom u nekoliko kategorija osvojili su dva 1. mjesta, jedno 2. i jedno 3.

Ženski par u sastavu Nataša Opačak i Dragica Starčević osvojio je 1. mjesto u konkurenciji sedam parova, Gordana Balent odvojila je 3. mjesto u pojedinačnom natjecanju, dok je ženska ekipa, u sastavu: Nataša Opačak, Dragica Starčević, Gordana Balent, Dunja Mikulić, Vivian Trubić i Violeta Klarić, osvojila 2. mjesto. U pojedinačnom natjecanju kuglača Kristijan Jelovac osvojio je 1. mjesto sa srušenih 616 čunjeva, čime je srušio i rekord kuglane star 10 godina. U ekipnom natjecanju kuglača ekipa Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, u sastavu: Kristijan Jelovac, Slavko Čakarun, Dragan Cvetković, Dino Kučić, Martin Jerbić, Marino Perišić, Mario Ivaniš, Igor Perić, Robert Fućak i Ivan Peradenić, osvojila je 4. mjesto. Nešto slabiji rezultat ostvario je muški par, Martin Jerbić i Slavko Čakarun,  koji je osvojio 8. mjesto.

Kao što je predsjednik Obrtničke komore Primorsko – goranske županije gosp. Dalibor Kratohvil naglasio u čestitkama kuglačicama i kuglačima, sportski rezultat na ovom natjecanju je važan ali je još važnija prilika da se obrtnici druže i međusobno razmjenjuju svoja svakodnevna obrtnička iskustva u poslovanju.