U Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije u Rijeci održana je medijska prezentacija projekta Hrvatske obrtničke komore – Zajednička nabava (HOK-ZNA) i projekta Zajednička nabava Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.
Potpredsjednik HOK-a i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil upoznao je nazočne predstavnike medija s ciljevima ovih projekata, osiguranje obrtnicima određenih pogodnosti kod nabave raznih proizvoda i usluga vezanih uz njihovo poslovanje, te time i smanjenje njihovih troškova poslovanja.
Mediji su upoznati s do sada sklopljenim ugovorima Hrvatske obrtničke komore s dobavljačima u okviru projekta HOK-ZNA ( INA, HEP, CRODUX, PEVEC, UNIQA osiguranje, Ghetaldus i drugi) kao i s dobavljačima s kojima će Obrtnička komora uskoro zaključiti ugovore na regionalnoj razini (JAX, RIDENT, VULKAL, GROHOVAC-VOLAN, ADRIA-OIL i drugi).


Prezentaciji su kao gosti nazočili predstavnici tvrtki INA d.d. i HEP-OPSKRBA d.o.o. koji su pozdravili projekt HOK-ZNA i pozvali sve obrtnike da se u još većoj mjeri uključe u projekt predajom zahtjeva za sklapanje ugovora, na kontaktima dostupnim na web stranici HOK-a.
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil pozvao je obrtnike s područja Primorsko-goranske županije da se obrate svojim matičnim udruženjima obrtnika i  tamo zatraže detaljnije informacije o mogućnostima ostvarivanje pogodnosti kroz ove projekte.